Info voor u besteld

Verzendkosten binnen Nederland:

Vanaf een orderwaarde van € 100,00 berekenen wij geen verzendkosten
Tot een orderwaarde van € 99,99 zijn de verzendkosten € 5,95 

Verzendkosten naar België en Duitsland:

Vanaf een orderwaarde van € 100,00 berekenen wij een bijdrage van € 3,00 in de verzendkosten
Tot een orderwaarde van € 99,99 zijn de verzendkosten € 8,95

Levertermijn

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld en op voorraad, dan heeft u deze artikelen vaak al de volgende werkdag in huis.
Onze pakketten worden bezorgd door DPD, van maandag t/m vrijdag, zowel in Nederland, België of Duitsland. U ontvangt na het verzenden van het pakket een e-mail van DPD met een link naar de Track en Trace pagina van uw bestelling, zodat u kunt inzien waar het pakket zich bevindt en wanneer de aflevering staat ingepland. Indien u niet thuis bent bij de 1e afleverpoging, krijgt u bericht door de bus, bij welke DPD Pakketshop u uw pakket kunt afhalen. 

Afhaaltijden:

Maandag van 18:00 t/m 21:00 uur
Dinsdag van 15:00 t/m 21:00 uur
Woensdag van 15:00 t/m 21:00 uur
Andere dagen en tijden in overleg.
Uitsluitend op afspraak

Zichttermijn
Voor uw bestelling geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Bent u niet tevreden? U kunt vrijwel alle gekochte artikelen compleet en - voor zover redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn naar ons retourneren. Uiteraard verwachten we het product in de originele staat te ontvangen, dat wil zeggen onbeschadigd, reukloos, ongewassen maar ook geheel schoon.
Van belang is dat u de producten binnen de zichttermijn bewaard in de originele verpakking en eventueel in de verzenddoos. Verder raden we aan om de producten niet te bewaren in ruimtes waar sterke geuren aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld tabaksrook en parfum. Hiermee voorkomt u dat het product deze geuren kan absorberen, waardoor het product mogelijk niet meer kan worden teruggenomen daar deze geuren erg lastig te verwijderen zijn.
Is het product tijdens de zichttermijn vuil geworden, beschadigd of gewassen, kunnen wij deze producten niet meer terug nemen.

Retourneren
Wilt u een pakket binnen de zichttermijn retourneren, dan zijn de kosten normaal gesproken voor uw eigen rekening. 
In het geval het een ondeugdelijk of foutief product betreft, nemen wij uiteraard de kosten voor onze rekening.
Neem in alle gevallen contact met ons op, zodat we u hierover kunnen informeren en helpen bij het retourneren van uw product.

Terugstorting na retour
Zodra wij uw product of bestelling in originele staat retour hebben ontvangen, dat wil zeggen onbeschadigd, reukloos maar ook geheel schoon, zullen wij uw aankoopbedrag terugstorten. Normaal gesproken heeft u binnen 3 werkdagen het bedrag weer op uw rekening bijgeschreven staan.

Levering aan bedrijven buiten Nederland tegen BTW 0-tarief met een geldig BTW Nummer.
Heeft u een bedrijf buiten Nederland en beschikt u over een geldig BTW nummer, dan kunnen wij u op verzoek leveren tegen BTW 0-tarief, besteld u dan niet via de webshop, maar stuur ons een email met uw wensen, wij stellen dan een factuur op zonder de Nederlandse BTW van 21%. Nederlandse BTW is in het buitenland niet verrekenbaar met uw belastingdienst.

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.