Over Ons

Over Ons


Even voorstellen

Mijn naam is Rob Scholten en ben geboren in 1958 in Gouda. Na ruim 30 jaar voor verschillende werkgevers gewerkt te hebben in de toelevering van gereedschappen, ijzerwaren en bedrijfskleding aan bouw en industrie, heb ik na een reorganisatie en de recessie die daar op volgde, besloten het heft in eigen hand te nemen.

Al sinds 1988 is mijn hobby en passie Natuurfotografie en daar heb ik uiteindelijk mijn werk van gemaakt. In 2008 heb ik samen met mijn vrouw Petra, Lowlandphotoservice.nl opgericht, een online winkel met allerlei accessoires en hulpmiddelen voor Natuurfotografen. Na een lange periode de grote merken verkocht te hebben tegen zeer concurrerende prijzen, zijn wij ermee gestopt i.v.m. het gevoerde prijsbeleid van de importeurs. Daardoor is ons aanbod kleiner geworden en hebben wij ons geconcentreerd op Outdoor kleding en andere aanverwante artikelen, welke wel aansluiten bij ons beleid.

Als Natuurfotograaf maak ik graag gebruik van groene kleding en op één van onze vele reizen door Scandinavië, kwamen wij in aanraking met Pinewood Outdoor kleding. Na een aantal kledingstukken gekocht en uitvoerig getest te hebben, tot de conclusie gekomen dat dit een geweldig goed product is, Zweedse kwaliteit voor een Hollands prijsje. Al snel contact opgenomen met de fabrikant in Zweden met als gevolg dat wij in 2011 Pinewood Outdoor kleding in Nederland introduceerden.

Al snel kwamen wij er achter dat niet alleen natuurfotografen geïnteresseerd waren in deze kleding, maar ook andere natuurliefhebbers, zoals wandelaars, hengelsporters, vogelaars etc.
Lowland-Outdoor.nl  en Pinewood-Outdoor.nl waren geboren en de webwinkels zijn sinds 2011 in de lucht. Om de kleding te kunnen bekijken, ervaren en passen, hebben wij aan huis een showroom/winkel en paskamer ingericht.

Wilt u liever niet online bestellen of wilt u een persoonlijk advies, dan u bent van harte welkom, wij ontvangen u graag en nemen de tijd voor u, maar wel graag op afspraak, zodat u niet voor niets aan de deur staat of langere tijd moet wachten.

RJS Trading
Wezelpad 20
6741 RA Lunteren

E-mail : verkoop@rjs-trading.nl
Tel. nr. : 085 732 5972 (bereikbaar alle dagen van 09:00 t/m 21:00 uur)

www.lowlandphotoservice.nl
www.lowland-outdoor.nl
www.pinewood-outdoor.nl